Ξεκινά ο 2ος Κύκλος του Executive Diploma “Beyond Exports” για τις Εξαγωγές στις 23 Σεπτεμβρίου

Tο πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο Εxecutive Diploma στις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο που διαξάγεται απο το IST College, υπό την αιγίδα του ΠΣΕ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων και του ΕΒΕΑ Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Α' κύκλος του Πρώτου Εξειδικευμένου και Πιστοποιημένου Executive Diploma για τις Εξαγωγές

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Α' κύκλος του Πρώτου Εξειδικευμένου και Πιστοποιημένου Executive Diploma για τις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο, Beyond Exports στο IST College, υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγών (ΠΣΕ), στο οποίο έλαβαν μέρος ιδιοκτήτες Ελληνικών Επιχειρήσεων, Στελέχη Τμημάτων Εξαγωγών Εταιρειών, Startuppers, Ελεύθεροι Επαγγελματίες και απόφοιτοι Οικονομικών Σχολών που επιθυμούν να εργαστούν στον Κλάδο των Εξαγωγών.

Στόχος της εκπαιδευτικής ομάδας, η οποία απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη στον κλάδο των εξαγωγών, είναι να προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για να προχωρήσουν στην επιτυχημένη εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Μέσα από πραγματικά case studies, success stories, θεωρία αλλά και best practices, η ομάδα του Beyond Exports καλύπτει ενότητες όπως: τα Πλεονεκτήματα των Εξαγωγών, την Σωστή Επιλογή Προϊόντων και Υπηρεσιών προς Εξαγωγή, την Προσαρμογή Προϊόντων στις Απαιτήσεις της Αγοράς Στόχου, την Προιοντική Στρατηγική, την Επιλογή Αγοράς Στόχου και Έρευνα Αγοράς, τους Τρόπους Εισόδου και τα Δίκτυα Διανομής, τον τρόπο Εξεύρεσης Πελατών, το Διεθνές & Εξαγωγικό Marketing, το Ε- exports & Digital Marketing, τη Συσκευασία & Packaging, την Κοστολόγηση και Τιμολογιακή Πολιτική, τις Εμπορικές Εκθέσεις/ Επιχειρηματικές Αποστολές/ B2B συναντήσεις, τις Διαπραγματεύσεις ,τους Τρόποι Πληρωμής & Διαδικασίες Εξαγωγών και την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Εxport Business Plan.

Το όραμα του Beyond Exports, όπως εξηγούν οι ιδρυτές του προγράμματος Διομήδης Θεοχαρόπουλος και Δημήτρης Μητράκος, είναι να δώσουν τ’ απαραίτητα εργαλεία μέσα από πρακτική εκπαίδευση σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να στραφεί προς την εξωστρέφεια προκειμένου ν’ αναπτυχθεί μια σωστή Εξαγωγική Κουλτούρα.


Το Executive Diploma Beyond Exports τελείται υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγών (ΠΣΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και έχει την υποστήριξη του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου καθώς και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου. Η πηγή ερευνών και στοιχείων που χρησιμοποιούνται παρέχονται από τον Οργανισμό Έρευνας και Ανάλυσης «Διανεοσις».

Το πρόγραμμα το οποίο είναι πιστοποιημένο από την ACTA– Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Quality Training Label επιπέδου Advance, παρέχεται και σε μορφή e-learning.
#exports #diploma #seminar #executivediploma #beyondexports #istcollege

13 προβολές0 σχόλια
Σεμιναριο Εξαγωγων

"Το πρώτο Εξειδικευμένο και Πιστοποιημένο Executive Diploma σεμινάριο στις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο"

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Το σεμινάριο για τις Εξαγωγές διεξάγεται από το IST College

IST College

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 68, Αθήνα, ταχ. κωδ. 117 42

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tel: +30 210 48 22 222

Email:

contact@beyondexports.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Instagram

ΛΑΕΚ

Το Beyond Exports - Executive Diploma μπορεί να χρηματοδοτηθεί ως και 100% από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24% για στελέχη που θα το παρακολουθήσουν μέσω της εταιρείας τους.

Για να μάθετε τη διαδικασία, κάντε κλικ εδώ