top of page

Ανοικτή Εκδήλωση για τις Εξαγωγές στον ΕΒΕΑ | 4 Μαρτίου 20: "Beyond Exports – Executive Diploma"


Το IST College στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των τεσσάρων πρώτων κύκλων σπουδών του Executive Diploma «Beyond Exports», διοργανώνει την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στις 17:00 μ.μ. στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 7) Ανοικτή Εκδήλωση για την αναλυτική παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος που αποτελεί το Πρώτο Εξειδικευμένο και Πιστοποιημένο Πρόγραμμα για τις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με χαιρετισμούς και ομιλίες σημαντικές προσωπικότητες φορέων όπως το Ε.Β.Ε.Α και το Ε.Β.Ε.Π. , έμπειρα στελέχη εταιρειών του κλάδου των εξαγωγών όπως το «Μέλι Αττική» και η «Thrace Group» αλλά και εκπρόσωποι του Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης «διαΝΕΟσις». Παράλληλα, Εισηγητές του προγράμματος θα μιλήσουν για τα σημαντικά εργαλεία που προσφέρει το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον σύγχρονο επιχειρηματία που επιθυμεί να στραφεί αποτελεσματικά στις αγορές του εξωτερικού ενώ, τέλος, την εμπειρία τους θα μεταφέρουν στο κοινό και απόφοιτοι από τους τέσσερεις πρώτους κύκλους του προγράμματος “Beyond Exports” που ταυτόχρονα έχουν και την ιδιότητα των στελεχών σε μεγάλες εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα «Beyond Exports» του IST College τελεί υπό την Αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και υποστηρίζεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο καθώς και τον Έλληνο-Ολλανδικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύνδεσμο.


Σημαντικές Πληροφορίες:

· H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί: Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στις 17:00 μ.μ., αίθουσα ΕΡΜΗΣ στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 7 – Τ.Κ. 10671 Αθήνα)

· Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Executive Diploma «Beyond Exports»

Το «Beyond Exports» – Executive Diploma είναι το πρώτο Εξειδικευμένο και Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο που δημιουργήθηκε και υλοποιείται από το IST College,​ με την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και την υποστήριξη πλήθους σημαντικών φορέων.

Το πρόγραμμα “Beyond Exports” αποτελεί ένα πραγματικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό εργαλείο για τον μέσο παραγωγό, έμπορο, επιχειρηματία ή και στέλεχος που θέλει να προωθήσει με επιτυχία στις αγορές του εξωτερικού τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες του. Μέσα από πρακτική προσέγγιση, εκπαίδευση σε όρους αγοράς, αναφορές σε πραγματικές περιπτώσεις και βέλτιστες πρακτικές, εισηγητές και συμμετέχοντες αναλύουν ένα προς ένα τα βήματα που απαιτούνται έτσι ώστε η μέση επιχείρηση να ανοίξει το δρόμο για τις διεθνείς αγορές, χτίζοντας μια πραγματική κουλτούρα εξωστρέφειας και προσφέροντας προστιθέμενη αξία τόσο στην ίδια την επιχείρηση όσο και στην Ελληνική Οικονομία.

Μέσα από πραγματικά case studies, success stories, θεωρία αλλά και best practices, το πρόγραμμα «Beyond Exports» καλύπτει ενδεικτικά ενότητες όπως: Πλεονεκτήματα των Εξαγωγών, Σωστή Επιλογή Προϊόντων και Υπηρεσιών προς Εξαγωγή, Προσαρμογή Προϊόντων στις Απαιτήσεις της Αγοράς-Στόχου, Προϊοντική Στρατηγική, Επιλογή Αγοράς-Στόχου και Έρευνα Αγοράς, Τρόπους Εισόδου και Δίκτυα Διανομής, Τρόπο Εξεύρεσης Πελατών, Διεθνές & Εξαγωγικό Marketing, Ε-exports & Digital Marketing, Συσκευασία & Packaging, Κοστολόγηση και Τιμολογιακή Πολιτική, Εμπορικές Εκθέσεις / Επιχειρηματικές Αποστολές / B2B, Διαπραγματεύσεις, Τρόπους Πληρωμής & Διαδικασίες Εξαγωγών και Δημιουργία Ολοκληρωμένου Εxport Business Plan. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι Εισηγητές που αποτελούν την Εκπαιδευτική Ομάδα του Προγράμματος «Beyond Exports» είναι επιτυχημένα στελέχη καταξιωμένα στον επιχειρηματικό / εξαγωγικό κλάδο που ταυτόχρονα διαθέτουν και πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Beyond Exports στο: www.beyondexports.gr


Πληροφορίες για το IST College:

To IST College, που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του, ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο ίδρυμα. Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Support Distance Learning, διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης. Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης όπως η ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) προσφέρει ανοικτά σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδο-εταιρικής εκπαίδευσης, που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα και δεξιότητες.

IST College: Λ.Συγγρού 68, 11742 Αθήνα– Tηλ:2104822222 – Website: www.ist.edu.gr – E-mail: info@ist.edu.grfb:@ist college – Instagram:@ist_college – YouTube: ISTCollegeAthens

Για περισσότερες πληροφορίες: Γιώργος Τσέγκας, Marketing & Communication, τηλ: 210-4822222, E-mail: g.tsegkas@ist.edu.gr

 

#executivecoaching #executiveeducation #howtoexport #trainingprogram #internationaltrade #certified #diploma #accredited #education #highereducation #exports #exporters #beyondexports


40 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page