Τι λένε για το

Beyond Exports;

Πρόεδρος Εξαγωγικού Τμήματος του Ε.Β.Ε.Α. και Διευθ. Συμβ. Μέλι Αττικής

Η  προσπάθεια του IST College, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τόσο το ΕΒΕΑ όσο και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων να δημιουργήσει στελέχη με γνώση και εξειδίκευση,  να  καλλιεργήσει εξαγωγική κουλτούρα και νοοτροπία,  είναι χρήσιμη  και αξιέπαινη

Β. Κορκίδης

Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Π.

Η εν λόγω συνεργασία αποτελεί μια πρώτη κίνηση της υλοποίησης ενός σχεδιασμού που έχει σχηματοποιήσει το Επιμελητήριο και ο οποίος στοχεύει στην καλλιέργεια της εξωστρέφειας μέσα από την συνεργασία με φορείς που συμβάλλουν στην γενικότερη προσπάθεια με την δική τους τεχνογνωσία

Α. Πίττα-Χαζάπη

Υφυπουργός Ανάπτυξης

και Επενδύσεων

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Δημήτρη Μητράκο, τον Διομήδη Θεοχαρόπουλο και τον Πρόεδρο του IST College, κ. Φουντουκάκο για την υλοποίηση του προγράμματος Beyond Exports. Η δράση και η γνώση που μεταφέρεται στους συμμετέχοντες μέσα από το πρόγραμμα στηρίζει την Ελληνική Εξωστρέφεια.

Κ. Μίχαλος

Προέδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Το Beyond Exports απαντά στην ανάγκη των επιχειρήσεων με εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα εξωστρέφειας. Είναι γνωστό ότι η ανάπτυξη εξωστρεφούς προσανατολισμού είναι κρίσιμο ζήτημα για το παρόν και το μέλλον των Ελληνικών επιχειρήσεων. Το Beyond Exports είναι ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις εξαγωγές και το διεθνές εμπόριο και απαντά στην έλλειψη του εξειδικευμένου ανθρωπίνου δυναμικού στις εξαγωγές.

Ν. Παπαθανάσης

Σχόλια Εκπαιδευομένων

Χρήστος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

“Το πρόγραμμα Beyond Exports υπερ-κάλυψε τις προδοκίες όλων των συμμετεχόντων. Αποκομίσαμε πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες θα μας επιτρέψουν να γλυτώσουμε χρήματα και κόπο”

Γιάννης

Startupper

“Επέλεξα το πρόγραμμα Beyond Exports ώστε ν’ αποκτήσω τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να εξάγω τα νέα προιοντα μου. Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά δομημένο”

Μάκης

Ιδιοκτήτης Βιοτεχνίας

“Το Diploma Beyond Exports ήταν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Συστήνω ανεπιφύλακτα το course στους ανθρώπους που θέλουν ν’ ασχοληθούν με τον κλάδο των εξαγωγών”

Ακολουθήστε μας

Σεμιναριο Εξαγωγων

"Το πρώτο Εξειδικευμένο και Πιστοποιημένο Executive Diploma σεμινάριο στις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο"

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Το σεμινάριο για τις Εξαγωγές διεξάγεται από το IST College

IST College

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 68, Αθήνα, ταχ. κωδ. 117 42

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tel: +30 210 48 22 222

Email:

contact@beyondexports.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Instagram

ΛΑΕΚ

Το Beyond Exports - Executive Diploma μπορεί να χρηματοδοτηθεί ως και 100% από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24% για στελέχη που θα το παρακολουθήσουν μέσω της εταιρείας τους.

Για να μάθετε τη διαδικασία, κάντε κλικ εδώ